Een verademing voor
elke natuur- en watersportliefhebber

Wellnesshaven ’t Leuken geeft de recreatieve compleetheid van dit Noord-Limburgse natuur- en watersportgebied weer. Jachthaven ’t Leuken ligt tegen de rand van het prachtige natuurgebied Nationaal Park De Maasduinen. De Maasduinen vormt de langste rivierduinengordel van Nederland en wordt omsloten door de Maas en de Duitse grens. De duinen van de Maas worden ook de paraboolduinen genoemd, omdat ze een hoefijzervorm hebben. Het gebied is 4500 hectare groot en kent uitgestrekte landschappen met bijzondere planten en dieren.

De Maasduinen;
een oase van rust en natuur

In dat walhalla van natuurschoon en watersport is Jachthaven ‘t Leuken een oase van rust en een gezellige ontmoetingsplaats voor een hapje en een drankje.

 

Na een vaartocht of na een fiets- of wandeltocht is het heerlijk verpozen in café / restaurant ’ Lucas aan het water!’. U wacht een aangenaam verblijf. Want bij een etentje of een lekker drankje komen de sterke verhalen vanzelf bij… 'Lucas aan het water…

Compleet watersportcentrum,
specialisme in elke discipline

Met gerenommeerde merken als Succes Yachts, Glastron en VIPER biedt Valckx Watersport een grote diversiteit in luxe sportboten en jachten. Ook voor gebruikte boten is Valckx Watersport het uitgesproken adres. Met de Maas als snelvarend gebied kan men altijd een proefvaart maken. Jachthaven ’t Leuken onderscheidt zich vooral door zijn compleetheid. Van accessoires, wakeboard of wetsuit, van onderhoud en reparatie, van scheepbetimmering tot het bekleden en stofferen van de boot. Op Jachthaven ’t Leuken treft u voor elke discipline een specialistisch vakman.

©2017 Jachthaven 't Leuken - Valckx Watersport Well lb from Twan Arts on Vimeo.

 
     

Valckx Watersport @ twitter

 
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch